Dessa lediga dagar!

GUUUD VILKET JÄKLA PANG VÄDER! Taaack moder natur för att du bjuckar på detta högsommar väder mitt i maj, efter en hemskt lång och kall vinter! Jag blir verkligen så lycklig utav detta, samtidigt som det skapar lite av en mani. Jag vill nämligen verkligen inte vara inomhus när det är fint väder, vilket kan orsaka en stress för mig. Som tur är har jag varit ledig sen fredags förmiddag (börjar i morgon dock) så har verkligen utnyttjat dessa dagar.
Jag har iof sovit mycket pga jetlag från LA, men ljuset och värmen har hjälpt till att bli pigg😊.

(null)
I fredagskväll var jag hemma hos Janna & Siri tillsammans med Nattie och Felicia. Deras hund Sickan fyllde 10 år så dom såg det som en kul grej att göra en mysig kväll utav det! Det var roligt att prata om förra helgens möhippor samt om de kommande bröllopet. 

(null)

(null)

(null)
Marängsvisch med massa alternativ! 😋

(null)
I lördags åt vi middag på en nära resturang som heter the green Queen där allt är vegetariskt/vegansk/gluten osv 😂. Men gott var det iaf! 
Sen hade vi Jimmy & Lisa över för eurovision, så det blev en riktigt trevlig kväll. Vinnarlåten var så konstig så vet inte om jag tycker det var bra eller inte😆.
(null)

(null)
I söndags tog vi med oss picknick & engångsgrill till Fredhällsklipporna och hängde med Rawaz syrra Roza. Mycket somrigare blir det väl knappast?

(null)
På kvällen joggade vi 6.2 km! Så stolt över mig själv!😊 Äntligen vill jag inte dö efter första kilometern. 

(null)

Igår hängde jag med Malin och hennes hundar på Nacka bk där vi tränade freestyle och hade det allmänt gött ett par timmar innan jag var tvungen att åka in till stan för att cellprovet. Något jag har skjutit på i ett halvår för jag hatar verkligen att gå till gynokologen. Jag har seriösa issues med det sen jag var 16 år och lämnades ensam en vecka på sjukhus i Frankrike, efter att jag hade fått en körtelinflammation i underlivet (men det visste jag inte då för ingen kunde engelska). Aja det är en historia för sig men jag har iaf väldigt svårt för att gå till gynekologen. Men hon var väldigt proffsig på Mama Mia på Söder så det gick faktiskt bra. Grät lite innan när jag berättade  om mina farhågor men sen kändes det bättre. Det är egentligen min enda "skräck" i vanliga livet. Jag är inte paniskt rädd för något annat... så det är väl tur det. 

(null)

(null)
Efteråt mötte jag upp Rawaz som var gullig och bjöd mig både på Bastard Burgers (fantastiska hamburgare, bland de bästa jag har ätit!) samt glass i Gamla Stan som belöning för att jag hade gjort cellprovet. Han är bra fin han 😊😊.

(null)

(null)
Bild från 1,5 h morgonpromenad på Kungsholmen innan jag gick till frisören. Idag ska vi grilla utomhus igen! 

Hoppas ni alla också får njuta av vädret 😊

Kommentera inlägget här: