Det finns ingen utveckling i sin comfort zone

Jag skrev på Facebook igår att jag fick hämta ut min nya badge på SAS, då det snart (3 juni) har gått 5 år sedan jag började!
Inte klokt, fem hela år. Jag har utvecklats otroligt mycket och verkligen vuxit upp i mig själv, lärt mig massor, sett massor av platser och levt ett väldigt flängigt liv.

(null)

Men i höstas fick jag en rejäl höstdepp, med ångest och nedstämdhet och till slut kände jag att detta är inte mitt normala höstdepp, detta grundar sig i någonting annat. Jag måste ha en förändring i mitt liv. Det var som om min hjärna sa åt mig att "nu Mimmi är det dags för nya saker. Du behöver lära dig något nytt, för jag håller på att ruttna".😂😂
Skämt åsido, men lite så var det faktiskt. Jag lär mig inte så mycket nytt och jag börjar bli trött på livsstilen, att kastats hit & dit, bara ha en helg garanterat ledig i månaden (observera att det kan gå sju jobbhelger i rad), att få sitt schema en månad framåt i tiden, att missa mycket saker ens vänner gör, att alltid planera & packa väskan non stop.
På fem år har jag aldrig packat upp min neccesär. Bara en sådan sak 😂. 

Så, jag sökte ett jobb som jag har haft i åtanke sedan jag praoade där i trean på gymnasiet. Det var en lång rekrytering från januari till slutet av april, med intervjuer och olika slags tester. Men så kom en dag ett samtal när jag & Rawaz satt på stranden i Tel Aviv: att jag var en av de 19 (av 700) som hade fått jobbet som tullinspektör/tulltjänsteman på Tullverket! 😊😊😊

Oh, så glada vi blev! Å vad vi firande där på stranden, och det är även det vi firade hemma hos Rawaz för ett par veckor sedan! 

Det känns oerhört spännande och roligt att få göra något annat. Ett jobb som har stor samhällsnytta och en massa utvecklingsmöjligheter. Att bara få jobba en helg i månaden, det ni! 😊 Plus att jobba nästan 10h mindre i veckan för mer lön. 
Det ska bli så spänannde, men samtidigt läskigt och utmanade. En ettårig utbildning som börjar i augusti, så min tanke är att jobba timmis på SAS under hösten för att själv trappa ned på flygandet och själv kunna bestämma när min sista flygning ska vara. 

(null)
Från dagen vi fick reda på att jag hade kommit in! 😊

(null)

(null)

Så, nya äventyr står & väntar. Fram tills dess väntar mer flygningar, sommar och semester! 😊☀️
EvaEmma.com:

Vad kul, grattis till nya jobbet!

Svar: Tack så mycket 😊
Mimmi

Kommentera inlägget här: