Hundig dag☀️

Börjar typ varje inlägg med att prisa detta underbara varma väder, men det är ju verkligen fantastiskt skönt! Så ovanligt att ha varma sommarkvällar plus detta ljus som är nu innan midsommar. Helt magiskt är det! 

 
Jag är ute i stort sett hela tiden, så trots att jag inte har gymtränat på två veckor (!) och bara sprungit en gång så känns kroppen trött och tillfredsställd på kvällarna. Men typiskt att kroppen är minst i form nu till sommaren, i vanlig ordning 😂. (Jag tränar mest intensivt under hösten - mycket är för att försöka minska min höstdepp så jag brukar vara som mest vältränad lagom till jul😝). Känns inte så lockande att hänga på ett varmt gym men känner mig ändå rätt sugen nu på att träna, gillar inte att mina muskler försvinner... 

Iaf. Hela eftermiddagen fram tills alldeles nyss har jag hänt med Ramona och hennes hundar hemma hos mig. Vi åt lunch och drog sedan till Söderbysjön för sol och bad för hundarnas del. Väl hemma blev det pannkaksmiddag följt av agilityträning på hundklubben. 
En härlig dag full med massa skratt😊.

(null)
Uraxs hittade en liten pinne... 

(null)

(null)
Skurt, Bliss & Snurris. 

(null)
Söderbysjön i Nackareservatet.

(null)
😂
(null)
Är ledig i morgon också, sååå najs!💛

Kommentera inlägget här: