Möhippor & hemmafest (bildbomb)

Halloj! Jag ligger hemma & är nedbäddad efter gårdagens 24h sjuksymptom. 
Helgen var dock väldigt rolig & lyckad med gick verkligen i ett. Det är nämligen så att i sommar gifter sig mina vänner Janna & Siri sig, och eftersom jag är vän med dem båda så gick jag på båda deras möhippor som var i helgen!

Först ut var Jannas i lördags, och vi var några som åkte hem till henne på morgonen & väckte henne med ballonger & alkoholfritt bubbel (ingen av dom är något fan av alkohol). 
Hon fick en stund på sig att hinna duscha innan vi skulle vidare:

(null)

(null)

Vi tog henne till Häringe slott i Västerhaninge, ett ställe som jag själv aldrig har hört talas om - men gud så fint det var! Ett fint slott med häftig inredning och supergod och varierad brunch. Man får även ha hund med sig inomhus, så dit jag ska definitivt tillbaka! 

(null)

(null)

(null)
I ett av slotts rummen. Här fick hon lite olika "gåvor" av oss och hon skulle gissa vem det var som hade gett henne det. Något som skulle symbolisera ens vänskap eller kanske hur man hade träffats. 

(null)
Supergod dessert 😊
(null)

(null)
Sen lekte vi "cola provning" där vi skulle gissa på sex olika cola sorter. Jag trodde verkligen jag skulle vara bra på detta, men jag fick bara ett enda rätt😂. (Och det var den äckligaste - Dr Pepper. Vem fan kan tycka den är god?😂)
(null)

Efter Häringe skulle tjejerna vidare men jag åkte hem. Efter att ha varit borta först på semester och sen en jobbslinga i fyra dagar, följt av bara två dagars ledigt så kände jag att jag skulle hinna med annat också. 

För på kvällen hade jag ett litet firande hemma hos Rawaz på Kungsholmen. (Vad jag firade kommer jag berätta om snart. Å nej jag är inte gravid haha). Från att bara fyra stycken vänner skulle komma dök det istället upp 12 personer😂. En väldigt trevlig kväll med bubbel & pizza!

(null)
Ramona, Klockis & Jennifer. 

(null)
Jag brukar inte ha med Urax på hemmafester men han skötte sig exemplariskt! Var väldigt stolt över honom😊 (han fick hur mycket gos som helst & rätt mycket pizza). 

(null)

(null)
Rawaz etta har bara två stolar, men med lite ommöblering så funkade det rätt bra ändå ;)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det vart tyvärr en rätt tidig uppgång för mig i söndags då jag skulle med på Siris möhippa 😂. Jag missade kidnappningen men mötte upp gänget vid Gokart Sthlm bakom Globen. Där lekte vi femkamp: gokartkörning (så jäkla kul), tjurridning (sjukt svårt), "starke Adolf slägga", samt två skjuttävlingar - en med gevär och en med pistol. 

(null)

(null)

(null)
Jag kom trea! 😂 Så stolt!

Tjejerna fortsätte sedan med möhippan medan jag avtog. Tog det sedan lugnt resten av dagen vilket var klokt, men började sedan må illa på kvällen. Veckans sömnbrist & långa arbetsdagar/fartfylld helg tog nog ut sin rätt. 

Ska sen skriva mer om Israel, saknar redan den resan!

Kommentera inlägget här: