Friday update

(null)

(null)
Urris mår bra efter operationen & idag ska jag ta bort bandaget där sporren satt. 
Vilket trist väder det har varit de senaste två dagarna förresten!? Har inte blivit några fantastiskt långa eller roliga promenader med hundarna på kvällarna efter plugget (går till 16, 16,30 denna vecka utom igår). Tur pappa går ut med dom i dagsljuset iaf.
Himla tur att jag har pappa som kan och vill hjälpa till med hundanra, annars hade det aldrig gått.
Bra för honom också att komma ut och röra på sig😊.

(null)
❤️


Och igår kom Rawaz hem från Nya Zeeland/Australien! 
Det firades med hemmalagad pizza och att somna tidigt då han är katastrofalt jetleggad med 12 h tidsskillnad. 

Dags att göra sista dagen i skolan för denna vecka. Imorn får jag sova  ut och på söndag ska jag jobba på SAS. Urax veterinärsnota på 3 lax innan jul känns ju sådär, så pengar behöver rulla in om vi säger så😂

Stackars Urris💕

God morgon, är på väg till skolan för prov men känner mig inte pepp. Kursen har varit luddigt med ingen röd tråd, så jag vet inte om jag har pluggat på rätt saker. 

Igår var jag även disträ då Urax skadade sig sporre i föregår, och medan jag var i skolan igår tog pappa honom till veterinären där det visade sig att han måste opereras, och redan idag! 
Tycker det är jobbigt att jag inte kan vara med då de är obligatoriskt i skolan... Så typiskt efter en hel höst med 90% hemmastudier så gör han illa sig när det är obligatorisk närvaro. 
Jag är inte den nojiga hundägaren egentligen men att opereras och sövas med narkos är ju alltid ett ingrepp och risk med narkosen. 

Bästa Urax ❤️. Tur pappa kan ta honom så ska jag mysa med honom en massa ikväll, så får jag väl veta hur de kommande veckorna får se ut med koppelpromenader eller liknande. 

(null)

(null)

(null)

Magiskt vinterdag

När solen lyser såhär fint och termometern visar -3 så känns det riktigt gött! Älskar sådana här fina vinterdagar; knastrar lätt under fötterna plus så är det oerhört nice med rena hundar!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi gick 7,8 km, perfekt start på dagen! Idag har jag varit för mig själv (med hundarna). Har känts mysigt att pyssla, fixa & dona & bara vara vi efter en väldigt social vecka. 😊

Längtar dock tills Rawaz komme hem på torsdag!❤️