Bday !😄🌟

Jag blir så oerhört frustrerad när jag har skrivit ett lååångt inlägg med massa bilder & den laggade appen & allt försvann! 
Jag hade sammanfattat hela veckan & har nu ingen lust att skriva alls... blir aldrig lika bra & utformat vid tillfälle två. 
Men, gör ett litet kortare försök. 


I onsdags fyllde jag 28 år (vart tar åren vägen?)! Betyder det att jag bara har två år kvar innan man blir vuxen på riktigt? (När man var ung så tänkte man att man var vuxen på riktigt när man fyller 20, sen när man väl blev 20 tänkte man 25, och vid 25 tänkte man 30. Så när jag väl är 30 kanske 35 är åldern man är vuxen på riktigt?😂). 
Jag har iaf lite vuxenpoäng vid det här laget: sambo, parkeringsplats & påbörjat en utbildning till ett jobb som jag med stor sannolikhet kan jobba på hela livet ut om jag så önskar. Jag brukar ju alltid ha åldersnoja  men i år har det faktiskt inte känns alltför farligt... skönt nog.

På födelsedagsmorgonen väckte Rawaz mig (jag sov faktiskt, åren är väl förbi när man spänt låg vaken medan mamma fixade frukostbrickan) med tårta & kaffe, innan han skulle iväg för att jobba.

(null)

På dagen var jag hemma och pluggade, och väl på kvällen kom Lisa, Jimmy och Ramona över på middag. Ramona och jag delar födelsedag så var supermysigt att hon ville fira den med mig! 
Vi åt tacos, drack champagne och åt tårta. Så enkelt, men så gott!

(null)
Rawaz min alltså 😂. 
(null)
Ett år skiljer det mellan oss. Underbar vän! 

(null)
Eftersom det vart spontant att Ramona kom över på middag hade Rawaz lite ångest för tårtan😂. 
Det var sjukt god med färska hallon i! Hade med mig resten av tårtan till plugget dagen efter & delade med mig, en uppskattad gest.

Supertrevlig kväll! Nu ska jag käka middag så blir det mer uppdatering senare om resten av denna härliga vecka! 

Från botten till toppen

Jag som har mått så dåligt över provet & plugget vart sjukt glad över att jag idag fick reda på att jag klarade provet i fredags!😄😄
Jag har också haft ångest över pengar men insett att september blir en riktigt bra månad rent lönemässigt & då känns det direkt som en lättnad. Att vara stressad över pengar är aldrig roligt & det har jag gjort för många gånger i mitt liv. 

Här kommer iaf några bilder från i lördags när jag & hundarna mötte upp Malin & Lisa för promenad ut till Djurgården. Vi fikade på de hundvänliga caféet Skroten & njöt av vad som kanske var den sista varma höstdagen (så kallt idag!)

(null)
På ön Bockholmen. En liten ö få känner till. 

(null)

(null)
Billigt & gott fika på Skroten.

(null)

(null)

(null)

(null)
På kvällen åt jag & Rawaz middag med hans föräldrar som var på besök i stan. Vi var på Beirut café på Östermalm - de har fantastisk god libanesisk mat. Vi beställde in avsmakningsmeny och åt så jag trodde magen skulle spricka. 

Mysig dag😊
Nu ska jag krya på mig & plugga vidare i nya kursen. Kommer vara en månad om lagar, juridik med mera. Tungt men intressant!

Mitt liv @ da moment


Jag känner att mina sociala medier är rätt tråkiga för tillfället. Består bara av plugg & hundar 😂. Mitt nya liv? 
Eftersom det är självstudier eller grupparbeten via Skype så är jag hemma oerhört mycket, något jag inte är van med sen alla år som heltidsanställd flygvärdinna. 
Dagarna består helt enkelt av plugg, med paus för promenad & träning av hundarna samt ibland min egna träning. 

Igår kväll, efter att jag hade känt att mina hjärnceller hade smällt samman fullständigt av allt pluggeri, så drog jag till Stockholmsavdelningen för agilityträning med Camilla & Danni. 
Jag & Urax ska äntligen tävla på söndag (sist var i april vilket är rekordlänge sedan), så han & jag behövde springa bana. 
Ace är ju i newbie fasen så där är det simpel hinderinlärning som gäller. Han är rolig & har masssoooooor av energi. Får ju Urax att se ut som en gammal farbror. 

Camilla Jakobsson fotade också en himlans massa fina bilder på honom:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
😍.

Och för att visa att jag har träffat någon icke hundmänniska denna vecka så får Lovisa visas, när vi idag tog ett svindyrt glas av husets vin på Paraden vid Karlaplan. (Seriöst 110kr för husets?)

(null)

(null)
Gott var det iaf! 

Nu ska jag sova, har tenta imorn så behöver att mina hjärnceller är utvilade tills dess. 
Wish me luck!