Lite bilder från min födelsedag!

Tänkte att det är på tiden att jag berättar lite om min födelsedag som var i söndags.

Jag och Boa vaknade rätt så tidigt på söndagsmorgonen. Det första jag känner av när jag vaknar är att jag har ont i huvudet (och nej, inte bakis-ont) utan att det känns som ansiktet är svullet. Kollar mig i spegeln och ser ett fint sår i pannan. Det första jag tänkte var "shit, var jag i slagsmål igår?"
Som tur var, så var inte fallet. Boa nämnde att jag hade trillat över Urax i hallen och slagit ansiktet i skohyllan. Det lät mer som mig faktiskt...haha!


Sedan kom mamma och sa att frukosten var dukad. I vardagsrummet satt hon och Lars-Åke med en god frukost. Efter att ha ätit och snyggat till oss lite, så åkte jag och Boa iväg till Björkhagen där vi mötte upp Johanna och Nattie och deras hundar.
(Jag tror inte jag har nämnt här på bloggen att Boa har flyttat ifrån Stockholm och bor numera i Gävle där hon pluggar politik och medier. Hon kom tillbaks till Stockholm under lördagen och söndagen för att fira mig).

Nåväl. Hundpromenad vart det! På en äng så slog vi oss ned och Nattie hade bakat jättegod äppelpaj som vi kalasade på! Present fick jag också, så himla gulligt.

Vid 18-tiden (efter att ha lämnat alla hundar hemma) så mötte vi även upp Broman, för att äta middag i Kungshallarna.


Boa, Broman & Johanna


Jag och Nattie.

Efter middagen var Boa tvungen att ta tåget hem till Gävle (Mims goes sad face) och Broman var tvungen att åka hem och plugga, så jag, Nattie och Johanna åkte och bowlade istället.


Johanna intar posen, jag ser mer småskraj ut. (Ser man mitt fina sår också;)


Johanna intar posen - igen! =)

Efter bowlingen (jag vet inte vad som hände, jag var sämst) så knallade jag och Nattie hem till mig och kollade på Sherlock Holmes och tog det lugnt. En väldigt trevlig födelsedag helt enkelt!
Så nu är man 20 år. Anses vara vuxen och mogen nog att fatta egna svåra beslut.

Ojojoj