thuuuursday night.

 
Haft en rätt lugn dag, gått ett par timmar i skogen med Urax, slötittat på New Zeelands next top model (Tv3 borde byta namn till Top model chanel, det är ju det enda dom visar. Seriöst). Sen nu ikväll har jag varit på middag hos ett par vänner med en massa hundar ute i Nacka. Himlans trevligt.
 
I morgon är det fredag. Jag ska förbi mitt förra jobb på hunddagiset och hälsa på. Dom har bytt lokaler också, är nyfiken på hur det ser ut. Och sen ska jag klappa lite på hundarna! Helen ska även passa Urax över helgen så ska lämna honom till henne.
Senare på eftermiddagen blir det en after work öl (vad ska man kalla det när man är arbetslös, alldaglig öl? ;) med Josephine och lite övriga peeps.
 

Min söta krulliga hund.
 
I morgon har det förresten gått tre månader som jag har varit arbetslös. Med andra ord kommer jag vara en pain in the ass hos Arbetförmedlingen nästa vecka, eftersom det är dom som har kommit på den briljanta idéen (ironi) att man måste vara arbetslös i 3 mån för att kunna få jobb som flygvärdinna. Så nu jäklar.
 
Slutligen. Jag hade så gärna velat se Lady Gaga på Globen. Men innan sommaren hade jag två saker som skulle hända denna helg som gjorde att jag inte kunde gå. Slutade med att inga av grejerna vart av, och här sitter jag medan andra får se Lady Gaga. Nej, jag är inte alls bitter.