Läsarfråga

hej! hittade precis din blogg! Flyttar till Perth i sommar. Såg att du varit volontär i monkey mia, tänkte fråga hur det funkar om man vill vara det? :) har läst innan att man kan va det.. Men typ hur många veckor/dagar, hur långa arbetspass, får man boende eller mat eller liknande? El fickpengar? Och vad fick man göra? Tacksam för svar :) skicka gärna till min mail om du kan se den(?) Med vänlig hälsning maria
 
 
Halloj! Min kompis ansökte åt mig via deras hemsida (googla på Monkey Mia Dolphin Volunteer). Man jobbade mellan 8-12 har jag för mig, alltså inte speciellt långa dagar. Man fick hjälpa till att räkna in delfinerna, samt kolla hur tidvattnet var, hur mycket folk som rörde sig på stranden, hur var vädret och så vidare (dom förde statistik). Fick sedan tina fisk och väga hur mycket varje delfin skulle ha.
Efter interactions med delfinerna så hjälpte man till att städa och sätta på dokumentärfilmer i "biosalen" och annonsera ut medelanden via högtalarna. Inget svårt jobb alls, och tyvärr rätt korta dagar. Man fick inget betalt men det kostade heller ingenting att vara delfinvolontär och jag tycker att det definitivt ha varit värt det. Kostade dock 27 dollar per natt att bo på det dåliga hostlet, och det är det enda hostlet som finns där tyvärr. Det var så varmt på nätterna att jag tre nätter sov direkt på golvet under fläkten för jag dog av värmeslag i sängen.
 
MEN, det var verkligen värt det! Lycka till :)
 
P.S om du vill läsa mer om vad vi gjorde klicka på denna länk.
 

Bild från Monkey Mia med taget citat.


Kommentera inlägget här: