Årsresumé av 2014

Tänk att det redan har gått ett år sedan förra nyåret. Hur kan tiden ens gå såhär fort? Det är verkligen som de "vuxna" säger (nej jag räknar nog fortfarande inte mig själv som vuxen) att tiden går fortare & fortare ju äldre man blir. 
True dat. 

Det har verkligen varit ett händelserikt år, fullt med känslor. Har nog känt varenda känsla man kan känna under detta år. Fantastiska saker har hänt, mycket skratt har skrattas men även mycket tårar, smärta & förvirring. 

Det är första året som jag har jobbat heltid & bara hållt mig till ett & samma jobb. Att jobba 100% som flygvärdinna är krävande & stundvis har kroppen strejkat, pga sömnproblem, magproblem, utmattning osv. Men det har samtidigt varit sjukt roligt! Jag har haft förmånen att lära känna massvis med underbara kollegor & jag har varit med om rätt många lustiga saker i kabinen under alla flygresor.


I februari fick vi reda på att min pappa hade fått tjocktarmscancer. Året har fyllts med cellgifter, operation & några veckor på sjukhus. Det har varit stundvis väldigt jobbigt & påfrestande men idag mår han bra, cancern är borta! Är glad att jag har en krigarfarsa som inte har gett upp. Vill även tipsa alla er att säga till era föräldrar/släktingar osv att gå & kolla upp sig. Gör en vanlig check, allt för att upptäcka sjukdomar i tid. Det är det som kan avgöra om allt slutar lyckligt eller ej. 

I samma veva som beskedet om cancern tog det slut med H. Jag var väldigt förvirrad & känslorna förlamade mig på något vis. Vi fortsatte dock att träffas & tillslut lyckades jag få ihop hjärnan & jag insåg att jag inte alls ville vara utan honom. Fina H, han har fått stå ut med en hel del, är verkligen tacksam att jag har honom. 


Detta år har jag även hunnit resa en hel del. Köpenhamn, Helsingfors, London & Norge har jag varit i med jobbet. 


Bergen, Norge.

Sen har jag använt mina id biljetter (jobbförmån) som har gjort att jag har kunnat resa billigt. I påskas tog jag med mig pappa till New York över en helg. Vi flög business dit med SAS & vart väl omhändertagna av mina kollegor. New York var en riktig maffig stad med såå mycket att se! En helg räckte inte på långa vägar men det var roligt att få en uppfattning om staden & att få resa iväg med farsan.

Broadway.
I juli åkte jag & Boa iväg till Paris i fyra dagar. En rätt kaosartad resa då väskorna hamnade på drift & vi fick flyga via både Osko & Köpenhamn för att komma hem, men roligt hade vi! Väldigt mysigt att få egentid med bästa vännen, vi ses på tok för sällan.
I september flög jag till Holland för att hälsa på Sara, en holländsk tjej som jag träffade när jag backpackde i Australien. 
Hon bodde i Rotterdam så bodde med henne & hennes pojkvän. Vi besökde både Amsterdam & Delft & jag måste säga att jag verkligen gillar Holland. Häftigt land med coola städer & supertrevliga (& långa!!) människor. Kände mig äntligen hemma med alla andra jättar ;)

Sara & jag.


Amsterdam.

Lustiga hus i Rotterdam. 

Å så slutligen åkte jag till Thailand nu i november. En oerhörd bra, skön & välbehövd resa. 


Jag skulle också kunna summera året med ordet "fläng". För det är precis det jag har gjort, flängt runt. Hemma, hos H, hotell, resor, tävlingar osv. Har nog inte varit hemma i min lägenhet knappt en vecka sammanlagt åt gången. Jag gillar att ha ett aktivt liv men ibland har det känts lite väl mycket. 
Men jag hinner med mycket & hinner träffa många vänner, sånt jag prioriterar. 

Det här året, framförallt hösten, har jag äntligen börjat komma någon vart i min träning. Att se resultat är sporrande & motiverande. Träningen är verkligen viktig för mig, men jag har fortfarande svårt med regelbundenheten. 

Mycket har som sagt hänt detta år, det är även mitt första år utan Benjy. Jag kommer alltid sakna den hunden, men smärtan efter hans bortgång gör inte ont längre.


Har även hunnit tävla lite grann med Urax i olika hundsporter. Våra bästa resultat under året är:
*Delad fjärdeplats i rallylydnad på Ungdoms SM.
*Silverplats i Agria freestyle cup på hundmässan.
*Brons i kickbike på Barmarks SM i Mora.

Med laget "Power Paws Pinglorna" kom vi trea i dragstafetten på Solvalla i augusti.
 2015 kommer nog betyda en del förändringar, men mest positiva tror jag! Finns så mycket att lära, upptäcka att göra! Nästa år fyller jag även 25 år, vilket är helt sjukt. Jag ska iaf göra mitt bästa med att få året så bra & roligt som möjligt!

Gott nytt år på er alla!