Träning är terapi

Jag har varit nedstämd de senaste dagarna & känt mig rätt låg. Så är stolt när jag idag fick till både ett träningspass med Urax och ett gympass för egen del. Att träna när man helst vill stirra framför sig är en stor bedrift, och att då få till två rätt bra pass känns väldigt skönt. 

Urax fick träna freestyle & han var lyckligare än lyckligast. Den hunden gör mig rätt glad ändå.


Gymmet kändes som sagt också bra även fast jag hattade runt med olika övningar. Kort med explosivt löd mottot idag. Har fått till tre gympass denna vecka, känns bra. Vill helst få in fyra per vecka men det är svårt att planera när jag aldrig jobbar samma tid varje dag. 

Imorgon (uppgång 04.30!!!) så ska jag & Urax köra ned till Jönköping för att tävla i barmarksdrag. Matilda, Alva & Maja ska också med så det blir en full bil! Roligt ska det iaf bli, 6 km ska jag & Urax kötta på imorgon med kickbiken så vi lär vara trötta. Ni får höra imorgon om vi överlevde eller ej ;-)

Ikväll var jag ett par timmar på Hellströms på Södermalm med lite vänner på tacokväll. 49kr för nachosbuffé & en öl. Feting-värt!En bild från stafettävlingen på Solvalla i augusti :)

Nej nu hoppas jag John Blund hittar mig bums! Natti natt.