Tvekan dödar

Så kan man väl kalla min helg med skojiga ord 😂. Borde egentligen ha lagt mig tidigt igår & fixat en massa saker, istället mötte jag först upp Malin på Rich förr en öl, och sedan tillkom ett större gäng för att fira My's födelsedag! Slutade med att vi hamnade på Solidaritet eller "Sollan" som det kallas av locals😜. (Vilket jag verkligen inte är).
Det var väldigt trevligt & vi svängde runt på dansgolvet ett bra tag. Verkade dock som om "Sollan" bestod av nyblivna 18 åringar & killarna såg så unga ut att jsg funderade på om dom ens har fått pubishår. Korta var dom också, i mina klackar kände jag mig som en jätte bredvid alla. (Nåväl, jag blir runt 186cm med klack men de flesta var runt 1.70?)
Hade lust att slinka ned lite kosttillskott i deras drycker. 😄
(Och apropå att slinka ned något i dryck, Danni bad mig smaka på hennes öl & den smakade verkligen sjukt konstigt. Hon hade ställt undan den i någon minut & den smakade verkligen sprit efteråt. Spottade snabbt ut det & en ny öl beställdes för hennes del. Man ska verkligen aldrig släppa en dryck utan uppsikt!) 

Michelle, Malin, My, Annie (under benen😄), Moi & Danni!Vart bara några timmars sömn för min del innan klockan ringde vid 06 & jag begav mig till Nynäshamn för att tävla agility! Här maxskedulerar jag min helg helt klart!

Urax med Trolla & Molly.

Det har verkligen varit en rolig tävlingsdag med två lopp för vår del i hoppklass 2. Tyvärr vart det lite stolpe ut på båda loppen med ett fel i vardera lopp, men riktigt snygg under tiden & är verkligen nöjd med honom! 😄
Nu blir det gymträning följt av dejtkväll med min karl, har inte träffat honom på en vecka!