Tankar.

Livet alltså. Vad fort det går. Även när jag försöker utnyttja dagarna så gott det går, och ta vara på de små sakerna i livet så går tiden fort iaf. 

Sommaren börjar tyvärr lida mot sitt slut, även fast det känns som den kom igång först nu de sista veckorna (bortsett från den supervarma veckan i början på juli). Det har mest känts som en låång vår, och jag är inte alls redo för hösten. Som tur är händer en del roliga saker i september. Jag fyller 25 (ångest!) men kommer fira födelsedagen i Kroatien. Inte helt fel!
Kommer även ha en stor brakfest om ett par veckor för att fira ålderns höst, så sitter och stressar lite över den. Jag har nästan ingen ledig tid fram till nästa helg . För nu när jag jobbar så sover jag borta hela tiden vilket gör det svårt att förbereda & fixa saker som behöver göras. 

En bild från stranden igår i Luleå. Lånade en cykel på hotellet & gav mig iväg på en tur. Betydligt svalare i Luleå än i Stockholm, men jag ska minsann suga ut det sista av den här sommaren! 😜☀️
____

Hösten kommer som sagt med stormsteg. Jag har lite tankar på förändringar och framtiden får avgöra om det blir så eller inte. Men det är svårt att veta vad jag vill göra egentligen. Världen erbjuder så himla mycket, med miljoner alternativ. Jag kan bli stressad över alla möjligheter som jag aldrig kommer hinna utnyttja. 
Stressen att vilja hinna allt är nog inte så sund. Men jag vill inte ligga på dödsbädden och känna att jag ångrar någonting .


Kanske djupt inlägg denna tidiga morgon. Iaf lite tankar som snurrar.


 Kommentera inlägget här: