Ny layout

Har äntligen gjort en ny layout till bloggen, om den inte syns så tryck på uppdatera.
 
 
 
Idag har det varit en lugn dag. Hängt med Lisa som kom över på lunch samt så drog vi till Systemet i tid så vi slapp kriga med hela svenska folket. Tyvärr ska vi inte fira nyår tillsammans i år, jag önskar verkligen att jag kunde klona mig och vara på två fester samtidigt. Men jag ska fira med H och Vässarövänner på Marcus landställe i Rimbo. Vi var där för två år sedan och jag vet att det kommer bli en trevlig afton med god mat!
 
Annars har det inte hänt mycket idag. Urax har bara fått vara ute och rastat sig. Han är ju skotträdd och idioter börjar ju smälla i tid och otid innan det ens är nyår, så vågar inte vara ute på promender med honom. Fattar verkligen inte grejen - jag älskar också fyrverkerier men då ska det vara stort och maffigt som farbror staten betalar. Att glo på en låda som fjuttar runt och mest låter roar mig inte alls. Och det skrämmer så himla många hundar och andra djur att det verkligen inte är värt det.
 
Nä, så därför åker jag i morgon förmiddag till mamma i Gnesta där Urax ska få bo i några dagar. Där är det lugnt och tyst så han blir väl skyddad...Stackarn :/