Vamos! Vacay!

Hola! 
Jag befinner mig just nu på min & Henkes balkong, sörplandes på kaffe i lägenheten vi har fått låna i Torremolinos, Spanien. Vi flög ned med SAS till Malaga i måndags & landade på kvällen. Torremolinos ligger bara 15 minuter bort med taxi, och lägenheten ligger precis vid strandpromenaden. Det är Henrics gudfars lägenhet  som vi rätt spontant fick låna.
När jag fick reda på att jag inte fick min sommarsemester som jag ville (jag ville ha mina tre veckor i juli. Jepp, vi får bara tre veckor...) men istället fick jag en vecka då, och de andra två i slutet av augusti, så vart jag riktigt besviken. Alla jag känner har ju antingen börjat jobba igen, eller börjat skolan. Men tur i oturen vart det ändringar på Henkes jobb, så helt plötsligt kunde vi hitta på något tillsammans. Och då det var 14 grader & regn förra tisdagen när min semester började så är jag riktigt tacksam att jag för sol, bad & massa D-vitamin nu!  De tidigare dagarna har vågorna gått höga! Vi har provat att body surfa med kroppen & jag har fått så mycket salt genomsköljt i näsan/bihålorna så jag lär inte bli sjuk under lång tid framöver 😜.


Det har blivit både ett & två glas på ballen😜.

 

Jag har inte alls varit mycket i Spanien jämfört med många svenskar: jag var en weekend i Barcelona när jag var 17 år, och förra sommaren hälsade jag på Tina på Mallis. Utöver det har jag bara flugit en miljon gånger fram & tillbaka till olika delar av Spanien med jobbet; så känns gött att få njuta & se lite utav det nu!
I morse var vi ute redan 07.43 - precis innan solen gick upp för att gå på över en timmes powerwalk + så intervalltränade vi jogging! Jag svettades som en eskimå i öknen men det var ändå väldigt trevligt sätt att starta dagen på!Eftersom vi inte bor på hotell & kan äta hotellfrukost (min passion i livet😂) så försökte jag göra så gott jag kunde med min version av det! Väldigt fräscht må jag säga! 

Well. Snart dags att gå ned till playan! 
Vamos!
Kommentera inlägget här: