Hundläger & flippin'

Halloj! Snacka om intensiv helg alltså.. 😂 I lördags klockan 10 började Tyresö hundungdoms vinterläger i en hundhall i Älta. Jag har ju varit med i styrelsen sen jag var 16 år & brinner mycket för hundungdom. Vi var fyra ledare och sex stycken deltagare som fick prova på rallylydnad, agility, freestyle & nosework. Utöver detta gick vi promenader, hade Mellomys och sov över i lokalen. Här visar jag deltagarna hur dom kan lära hunden att backa.Bilderna är fotade av Johanna Wallén. 

Det var två roliga dagar där vi även hade vårt årsmöte. Jag blev omvald som ordförande och vi fick in fyra nya i styrelsen vilket är riktigt skoj! Det här blir mitt nionde(!) år i styrelsen & även mitt sista. Helt sjukt hur fort tiden har gått egentligen! Jag har fått vara med om så mycket roligt tillsammans med hundungdom: lärt känna massa fina vänner, gått utbildningar, hållit i kurser & utvecklats. Att jag egentligen numera är för gammal för hundungdom (är tills man är 25 år) är en stor sorg i sig. Jag vill inte bli vuxen på riktigt. 


Så igår tog lägret slut vid 11 på förmiddagen & trötta deltagare & ledare åkte hem. Jag har sedan umgåtts med min kusin Hannes som kom upp till Stockholm från Örebro. Vi försökte komma fram till när vi såg varandra sist och insåg att det nog är två år sedan - vilket är sjukt. Mycket har hänt i våra liv sen dess så vi satt uppe halva natten och pratade igenom en massa saker. 
Hannes är en riktigt fin person, och god. Det är få människor jag skulle säga är goda, men han är en av dom. Att lyssna på honom gör mig lugn på nå vis, och han får mig att se saker från nya vinklar. 

Jag, Hannes & Henric gick ut på en långpromenad igår eftermiddag med Urax & njöt av solen. Henke föreslog att vi skulle äta på Flippin' Burger - och ni som läser denna blogg vet hur svag jag är för hamburgare. Å jag menar, Hannes hade ju aldrig varit där😂. 
Väl på Flippin' några timmar senare så dök Ramona och Fredde upp från ingenstans och jag fattade ingenting. Det visade sig att min kära karl hade ringt Ramona och bjudit in dom vilket var väldigt gulligt. 

Kvällen bjöd på en massa hysteriska skratt, oerhört goda hamburgare och lyxshakes. Tror jag fick i mig lika mycket kalorier som världens starkaste man trycker i sig per dag, och efteråt förde magen ett himla liv om sig. Men det var stört gott iaf!

Henke, Fredde, Ramona & Hannes.

Som sagt - jag är inte bra på att fota mat men denna lilla rackare hette ... Någonting och bestod av donutbröd. Vi beställde in en och så provade vi alla en bit var. Den smakade sött och jelapeno, vilket var en märklig blandning men ändå okej..?😂

Slutkardemumma - en förbannat bra helg.