Dag 2 i Köpenhamn

Åå så mätt jag är! Sitter på Henkes soffa & vi tittar på Rush hour 3 (visste inte ens att det fanns en trea?) Flyget hem gick smärtfritt även fast vi önskade att vi kunde telepaterar oss istället. 

Eftermiddagen spenderade jag ute på stan i Köpenhamn. Henke mådde tyvärr fortfarande dåligt & stannade hemma med Jœrgen. Först gick jag till Christiania som ligger bara ett stenkast från Jœergens lägenhet. Detta lilla hippiesamhälle kändes väldigt coolt & annorlunda, & långt ifrån de vanliga nordiska samhället.
Man får ju inte fota inne i Christiania, så tog bara ett par bilder utanför. (Vissa fotade såklart därinne, men tycker man ska visa respekt).


Häftigt att ett eget litet samhälle har kunnat växa fram sådär...

Sen gick jag cirka 15 minuter till stadskärnan där jag shoppade lite mer. Det fanns mycket fina saker på rea så har kommit över en hel del nya tröjor & annat smått & gott. 


Dom har så fantastiska bakelser i Danmark! 


Jœrgens ondskefulla katt Marcha 😂😂. 

Så mycket finare med hus "cover" under en renovering. Borde Sverige ta efter! 

Henke mötte även upp mig för en stund på staden innan det var dags att åka hemåt igen. Helgen blev kanske inte sådär romantisk som vi hade tänkt, men vad ska man göra när den ena blir dålig? Tycker så synd om honom. Men vi hade ändå roligt & det var kul att då umgås med Jœrgen igen! 

Börjar jobbet tidigt & sover två nätter i Helsingfors. Verkar bli en liten nordisk turné det här.😄