Underbara midsommar! ☀️ (bildbomb)

I fredags landade jag från Los Angels dit jag hade flugit med jobbet i onsdags morse. Jetleggad & trött trodde jag att jag skulle vara den tröttaste personen i bygget, men då visade det sig att Henric (min karl), hade också landat vid samma tid som jag på Arlanda från Köpenhamn, fast han skulle ha landat vid midnatt.

Men flyg ställdes in blabla så han hade bara fått sova 40 minuter, och jag två timmar på min nattflygning. 

Vi insåg att kaffe & redbull var vår lösning på våra problem & sedan bilade vi till Gnesta där vi skulle fira midsommarhelgen. Min mamma och Lars-Åke hade gått med på att jag skulle få bjuda över vänner för att fira typisk svensk midsommar. 

Alla som har hängt med i media i helgen har ju vetat om bilkaoset vid Södertälje, så istället för den vägen fick  vi ta omvägen upp till Enköping, via Strängnäs & sedan vidare till Gnesta.

Alla vart ju sena pga detta, men till slut var vi alla på plats! Folk var snälla & hjälpte till att laga maten, duka upp & pynta det mysigt! 😄 

Jag hade ju haft stenkoll på vädret i en veckas tid & hade ställt in mig på att det skulle regna hela dagen. Lyckan & glädjen var ju total när det inte kom något regn utan värmen höll i sig & det även sprack upp! 

Lisa & Jimmy, två riktigt bra vänner som har funnit varandra (tack vare mig. Japp jag tar all cred & hör av er ifall ni behöver framtida matchmaking service).


Henke gjorde underbara irish coffees!

Det var lite blandat med vänner, både från barndomen, skoltiden & hundvänner & det kändes som alla kom bra överens.😄 Förutom att äta massa god mat spelade vi shotbrännboll, kubb, gick promenader och satt uppe halva natten. Nästan alla sov över så nästa dag njöt vi av den rikliga värmen & gick till Dalsjön för att bada. Urax har varit enda hanhunden & han är nu helt slut efter en helg med massa damvänner på besök 😜.


Sommarfina! Min klänning är från Nelly & är väl i minsta laget (whaddap med deras supersmå storlekar?) Alla vackra bilder är tagna av Camilla Jakobsson & hennes systemkamera. 
Camilla.

Janna & Siri (plus Koira).

Vårt squad är coolare än Taylor Swifts!😜

Söta Malin & Tim.


Massa rumpor.

Mange & jag. 

Uraxs flickvänner: Koira, Sickan, Majken, Kes, Nemi & Ila.😄

Med bästa Matilda! (Och ja, Urax posar helt frivilligt😂...)

Fast jag inte använde spegel så vart ju frippan rätt snygg ändå!


Årets första dopp! Vattnet var ljuvligt. Förra sommaren tror jag att jag badade två gånger, antar att det rekordet kommer sprängas i år.Avslöjad med att mumsa chips!

Lookin' for food like😜.

Utslagna krigare (dag 2).


Tack alla för en riktigt underbar & härlig midsommar! 😄 Jag kommer sent glömma denna. 
Å vilken jäkla tur vi hade med vädret alltså. Tack Gud. Tack tack tack.