Luleå istället för NY

Klockan är halv fyra och jag har spenderat dagen i soffan, kollandes på första säsongen av The O.C. Minns ni det programmet? Jag älskade det när jag gick i högstadiet men slutade kolla efter Marissa dog. Så är nu sugen på att se om allt & slutföra serien helt enkelt :)


Anledningen till varför jag har spenderat dagen i soffan är för att jag har hemma standby från 09-16, alltså är den snart slut. Jag fick standby i tre dagar när jag egentligen skulle ha haft min första långtur till New York! Varför? För mitt visum har inte kommit än. Så igår spenderade jag dagen i Luleå istället, och självklart hade jag hellre varit i the big Apple men fler chanser kommer.
Dessutom, Luleå är inte alltför fel när solen skiner en vårvinterdag:Om jag inte blir utkallad de sista 20 minuter sticker jag direkt till gymmet och sen ska jag njuta av ledigheten i tre dagar. 

Visst har jag suttit idag & tänkt att jag borde göra en massa saker hemifrån, men det har varit rätt skönt att inte göra något. Att tvingas ta det lugnt. 

Det är nyttigt det med...