Thailand del 4 - Bangkok

Så, det var över en månad sedan jag & mamma kom hem från Thailand & nu ska jag äntligen visa de sista bilderna från våra dagar i Bangkok. 
Vi kom fram till huvudstaden vid 22 tiden på fredagkvällen & vart avsläppta bredvid Khao San road - backpacker gatan nr 1 i Asien. Här hade jag bott förut & jag ville att mamma skulle få se denna plats, för sen skulle vi bo i en annan del av Bangkok. 
Vi hade inte bokat något boende men vi gick in på Dang Derm Hotellet & frågade om det fanns lediga rum kvar. Det enda som fanns var singelrum vilket var helt okej. 😄

Vi gick sedan ut & strosade runt Khao san road, åt en sen middag & tog fotmassage utmed gatan. Jag älskar verkligen att all massage/manikyr/pedikyr är så billigt där! Jag fixade naglarna två gånger och tog flera massage/fotskrubb!
Khao San road by night! Vi bodde mitt emot D&D. 

En skylt man aldrig skulle se i Sverige 😜.


Hotellrummet på Dang Derm Hotel - väldigt japanskt. 


Frukost mot gatan!Under våra  två hela dagar i Bangkok åkte vi Sky train, besökte MBK & en annan känd galleria, åkte båt på floden & svettades som galningar. 

Hängde även vid hotellpoolen.☀️
Taking a dump first class😜.

Efter första natten på Khao San road åkte vi till Rembrandt hotell som vi hade bokat två nätter på. Det var det gamla Crew hotellet när mitt bolag fortfarande flög dit, så hade hört mycket gott om hotellet plus så fick jag lite rabatt där.


En väldigt fin hotellpool!😍Vårt rum!


Vi irrade runt överallt för att leta efter ett matställe, så helt plötsligt befann vi oss på deras red light district! 
Jäkligt sorligt när man tänker på hur många av tjejerna som är lurade dit :(
Frukost!

Vi besökte även Grand Palace vilket var utan tvekan de värsta på hela resan. Inte templet i sig - för det är kolossalt vackert - men pga värmen & folkmassorna! Vi lyckades tajma de kinesiska nyåret så det var smockat med kineser & deras selfiepinnar överallt! Innanför murarna är det så jäkla varmt då luften står helt stilla. Jag fick nästan panik ett tag. Vi svettades överallt, från varenda molekyl på hela kroppen. Nä. Inte värt.

Efter en återställare & en kall dusch åkte vi till Lebua state tower och den världsberömda baren Sirrocco! Jag var även här förra gången jag var i Bangkok, men den är värd ett besök igen! 64 våningar upp med en utsikt över hela Bangkok. Priserna är därefter, men det kan det vara värt.Så kom slutet för denna resa! Hemresan gick bra (om än väldigt lång!) och jag var väldigt trött första veckan hemma. 
Detta var min & mammas första långresa tillsammans & det var verkligen en mysig & härlig upplevelse! Är väldigt glad att ha få delat allt detta med mamma & jag hoppas det blir fler resor framöver!
Kommentera inlägget här: