En helg i Köpenhamn!

Helgen som var svischade verkligen förbi i ett naffs! Jag hade ju standby förra veckan, men eftersom jag fick turen till Washington fick jag ledigt efteråt och kunde därmed följa med Henric till Köpenhamn, för att gå på en fest som vi var bjudna på. 
Henkes gamla kollega och vän Jörgen hade en stor sommar/examens/födeseldagsfest tillsammans med hans man Alex i deras stora lägenhet som ligger centralt i Christianshavn. 
Vi kom ned med flyget runt 13 tiden i lördags och efter bara 15 minuter med tunnelbanan var vi framme hemma hos dom. Jörgen korkade upp champagnen (standard varje gång vi ses) & så skålade vi på deras balkong. Det var vi tre som seglade tillsammans i Kroatien i september - en underbar resa för övrigt.Dom har rätt trevlig utsikt må jag säga...Efter en stund kom Alex förbipaddlandes, så då tog vi med oss champagnen ned till kajen för att skåla med honom.😄Det var några timmar kvar till festen skulle börja så jag & Henke strosade nere på Ströget. Köpenhamn är verkligen en vacker stad som jag gillar skarpt.

Ja hörni. Detta är enda bilden jag har från festen! Å den är mörk! 😄😂😂😂 
Helt misslyckat, men då kanske ni förstår hur kul jag hade det så jag inte hade tid att fota. Drygt 40 pers kom till deras stora lägenhet, det fanns även inhyrd DJ så vi dansade halva natten lång. En oerhört lyckad kväll med andra ord!

Följande dag vaknade vi (förståligt) rätt sent men jag och Henric drog oss iväg till Tivoli, där jag inte har varit sedan jag var 10 år. Vi åkte fyra attraktioner, åt pulled pork hamburgare och mös inne på det fina tivolit.Min fina karl och jag ! Det har varit så kul att äntligen ha tid och göra någonting tillsammans 😄


Nu blir det jobb igen! L.A står på schemat (har fyra L.A nu på en månad, så lär bli pro på den rutten nu). Ska träffa en kompis där som jag inte sett på många år! 😎