L.A is always a good idea

Det är mycket som har skett de senaste dagarna, och det är något jag kommer berätta inom sinom tid men jag kommer inte vara så privat i bloggen den främsta tiden. 
Jag kan däremot berätta att jag är precis hemkommen från en jobbtur till mitt älskade Los Angeles, där jag har haft turen att få arbeta med Malin och Elin som har fått mig att skratta mer än vad jag har gjort på flera veckor. ☺️

Jag har säkert varit i L.A minst femton gånger sedan april, och detta var helt klart den kallaste och blåsigaste gången. Betydligt skönare än Stockholm såklart, men ändå svalt för att vara L.A. 

Jag, Malin och Elin tyckte det var en smart idé att hyra cyklar på hotellet för att cykla till Santa Monica, bara det att det blåste ju kraftiga Carola-vindar så det flög sand överallt.Det var länge sedan jag hade sand på dom ställena som sanden letade sig inpå nu ska jag säga! Hade fortfarande sand i öronen i morse, och tuggummit jag tuggade på medan jag cyklade fick smaksättning av sand så det knastrade härliga till😂.
Väl framme i Santa Monica åt vi fantastisk mexikansk mat på ett ställe som hette The Blue Plate. Kan varmt rekommendera det om ni någonsin har vägarna förbi!Fantastisk solnedgång... Det är något med palmer & sol som gör mig varm i hjärtat.
Vi strosade runt på the 3 street /Hollywood boulevard och kikade på allt möjligt. Vi var nu så övertrötta så allt vart roligt och vi fnittrade som ett gäng småtjejer i butikerna. 

Fråga inte 😂.

Jag var bara tvungen att köpa dessa tuggummin 😂.

Väl tillbaka på hotellet dröjde det inte länge innan jag somnade snabbt. 
Jag vaknade före 05, men jetlag kan ha sina fördelar för fick se denna vackra soluppgång! 

Efter en sväng på gymmet så mötte jag upp tjejerna för att promenera till Abbot Kinney road som är en gata med mysiga butiker och restauranger. 
Vi åt episk frukost på The butchers daughter och dog matkomedöden.

Jag åt french toast och gjorde misstaget att tro att den rosa kulan var hallonglass, så jag skopade in allt i munnen för att inse att det var någon form av smör. Alltså. SÅ ÄCKLIGT. Fick kämpa att svälja det och skölja ned med kaffe medan tjejerna skrattade åt mig😜. 


Well, thäänk you! 
En mysig butik!

Sååå... Nu är bildbomben över! 
Är faktiskt ledig rätt många dagar nu, så i morgon ska jag ha glöggmys för ett gäng kollegor hemma hos mig och i helgen vankas det hundmässan i Älvsjö. Fullt upp och det är nog bra det. 


Hejs svejs👋