Sas 70 år✈️

Så i lördags var det äntligen dags för SAS 70års fest! Jag befann mig under helgen på Scandics hotell i Upplandsväsby på årsmötet för Sveriges hundungdom (det är roligare än vad det låter 😂) då jag har varit aktiv i styrelsen i tio(!) år i år. När mötet var slut för dagen & eftermiddagsaktiviteterna skulle dra igång gick jag istället upp på mitt rum för att göra mig i ordning till festen. (Hade sneakers till & från festen men väl på plats hade jag på mig klackar i sju timmar! Fattar inte att jag inte kunde ha ont i fötterna dagen efter!)

Jag fick skjuts av min snälle far till Arlanda där jag mötte upp ett gäng kollegor på Clarionhotellet innan vi gick iväg till en hangar där festen hölls. 
Det fanns massa plockmat framdukat & vid 19 så började "showen" med lite olika program. Jag tröttnade dock rätt fort på detta & gick till baren där jag träffade massa av mina vänner som hade anlänt. 
Om jag säger såhär: det vart en riktigt rolig kväll! 😄 Såå skoj att träffa alla utanför jobbet & finklädda.
 Vid baren får jag vid ett tillfälle syn på vår VD Rickard Gustavsson och jag börjar prata med honom. En stund in i samtalet så börjar folk applådera och en snygg karl dyker upp på scenen. Jag skriker högt till Rickard - "är detta Måns?!!!" Varpå han skrattar & svarar ja medan jag lämnar samtalet springandes till scenen! 😂😂 Förlåt Rickard, men är det mums-Måns så är det!Åååå han var riktigt bra! Blandade nya & gamla låtar och även någon allsång! Jag fick ögonkontakt med honom flera gånger då jag stod precis vid scenen i extas haha! 😂
Tror jag kan ha råkat skrika "föd mitt barn" på skoj till honom 😜. (Vilket såklart ska vara tvärtom men roligare så.)

Patrik & jag tog en selfie!

En annan med Jonas...

... Och en till plus Tobias. 

Med Malin & Frida! ☺️

En riktigt rolig kväll där jag dansade som tusan & hamnade på efterfest. Jag var inte i sängen förrän 06 på morgonen och jag kan inte minnas när jag festade så länge senast (nyår?). 
Tack SAS för en rolig kväll! 😄

(Och ja.. Jag var bakis från helvetet i söndags haha!) #schleten