Årskrönika 2017

(null)


(null)


Att sammanfatta ett helt år är sällan lätt, men jag ska ge det ett försök. Tidigare år har jag nog skrivit betydligt mer, men gör det lite mer sammanfattat denna gång:


 De första åtta månaderna flög verkligen fram och jag var så lycklig. Jag var riktigt nykär (är jag nog fortfarande😊) i min fina Rawaz som har tagit mig med storm. Vi har så roligt tillsammans och han är så himla fin mot mig så jag blir rörd. Vi har hunnit med att resa en del tillsammans: nämligen till Bangkok, Kreta & även till Miami där vi var bjudna på bröllop, samt till Bryssel där Rawaz fick prata på EU parlamentet. 

I februari reste jag till Rio de Janeiro där jag mötte upp Tina & Linnea för att dansa oss igenom carnevalen. 

 Utöver detta har jag rest runt med jobbet i vanlig ordning:  förutom inrikesturer blev det lite vändor till L.A, New York, Washington, Chicago & London. Jag älskar att flyga långt och trivs mer med det än att flyga kortlinjer.(Till sommaren har jag även jobbat fem år på SAS! Tiden flyger verkligen iväg ...!)


 Sen kom hösten och jag fick en rejäl höstdepression som varade i 3 månader. 

Det var riktigt tungt...Det är jobbigt att ha så mycket ångest & vara så ledsen, men jag är glad att det är över nu. Jag har alltid varit väldigt känslig när mörkret kommer men det har blivit värre med åren.  Jag var såklart inte ledsen hela tiden men kände mig som en tickande bomb där minsta grej kunde få mig att tippa över. Jag fick iaf tid att reflektera över vad jag behöver för något för att må bra. Något jag kanske skriver mer om i framtiden. 


Jag har annars försökt gymma en del & kommit närmare mina egna träningsmål, samt tränat och tävlat Urax efter bästa förmån och umgåtts  med alla fina vänner. 


(null)


(null)
Från våra äventyr i Florida

(null)
Rio de Janeiro med Tina & Linnea bestod av carnevalen, turistattraktioner och hänga på Copacabana & Ipanema beach


(null)
Bangkok med Rawaz. Vår första resa tillsammans som vi åkte på innan vi ens hade sagt att vi var tillsammans 😂. Har inte nämnt något om detta i bloggen, får göra det någon dag😜

(null)
Med jobbet i LA, Chicago, turn around på Karpathos, LA & NY


(null)
Bilder från Kreta, L.A & Salzburgs flygplats

(null)
Från min fantastiska 27års dag där Rawaz hade fyllt dagen med massa fina överraskningar som jag fortfarande lever på!

(null)
Från min otroligt lyckade hemma-födelsedagsfest! Så många kom & Gud så roligt jag hade!💃
(null)


2018:

Jag har bestämt mig för att en förändring är nödvändig så ska bli spännande att se vad det blir. Men jag är nyfiken & hoppas att nästa år bjuder på mycket roligheter & självutveckling. 

Lite resor kommer det definitvt bli i vanlig ordning, så mycket är säkert. 

Tack alla inblandade för detta år: lite klokare har man nog allt blivit. 😄

Nyårslöfte?

Mitt enda riktiga och seriösa nyårslöfte är att jag ska fortsätta att bli bättre på att spara. Jag har utvecklats med detta under 2017, men finns mycket utrymme för förbättring.
Sen att jag kanske ska prioritera återhämtning och sömn mer... vore något ;) 

(null)


Vi hörs nästa år 😜