En spontan trip till LALALAND

På min första standbydag i onsdags vart jag utkallad till L.A vilket blev en trevlig överraskning på många sätt - jag älskar L.A + att det är enda turen så man får fyra dagar ledigt efteråt (pga tidsskillnaden) så helt plötsligt skulle jag få helgen ledig. 

Det gjorde att jag direkt mailade & frågade om jag kunde efteranmäla mig till helgens agilitytävlingar i Dala-Floda! Det gäller att ligga & försöka tävla när tillfälle ges😜. Men mer om det i ett annat inlägg.

L.A flygningarna är långa & kan vara rätt påfrestande, men hade härligt crew vilket alltid underlättar. Väl framme hade jag bestämt mig för att för en gångs skull inte göra någon utflykt, utan att chilla nära hotellet i Venice beach istället. 
Så jag, Tic & Mia gick till stranden för att sola & för att bada (första gången för min del i Venice. Alltid så kallt i vattnet annars!)


Jag älskar verkligen känslan att gå i Venice. Det är något särskilt .
Ser ut som jag & Tic håller händer men så är inte fallet 😂
Betydligt mildare temperatur än i Florida 😂
På kvällen var vi ett större gäng från Crew:et som gick & åt tacos på Baja Cantina
Karin & jag!
Så lustigt, det kom förbi en gratis tuktuk liknande taxi som körde runt folk pga sponsring, så vi fick gratis skjuts tillbaka till hotellet ;)
Morgonen efter gick jag ned till vattnet vid marina del rey
Såg 20-30 stingrockor när jag doppade fötterna i havet. Spännande!
Sen hängde jag vid poolen ett par timmar för mig själv för att samla energi till hemturen som är en ren nattflygning i svensk tid.
I augusti väntar två långturer till Chicago och sen en massa kortlinjeproduktion!