Rooadtrippin' till Treasure Island

God morgon! Har precis vaknat upp här på Tahitian motel på Treasure Island. (Idag ska vi på bröllop yaaay!)


Så igår efter förra inlägget gick vi över till hyrbilsfirman Sixt för att hämta ut vår cab mustang som vi hade bokat för några veckor sedan. Snubben bakom disken sa att den precis hade kommit in men att det skulle ta 20 min att få den städad, så vi kunde få uppgradera bilen till en BMW istället (för mer pengar såklart) men det tackade vi nej till. 20 min är okej och vi ville åka vår cab. Men vi fick vänta i 50(!) min och till slut var jag så jävla irriterad. Vi pratade med honom flera gånger och han kändes så nonchalant och när jag till slut sa "vi har en tid att passa, du sa 20 min" varpå han svarade "ja men jag erbjöd en annan bil" så såg jag rött. Meeeeen jag sa inget olämpligt, jag visade nog bara med mitt bitch face hur arg jag var Haah!😂😂
 Till slut fick vi bilen och kunde brumma iväg!

Vi stannade vid den superstora gallerian Sawgrass Mills för lunch & shopping av bröllopspresent innan vi begav oss iväg igen. USA har så många långa & raka vägar, vilket gör körningen rätt trist. Just denna sträcka bjöd inte på alltför många läckra sevärdigheter men vi lyssnade på musik & åt sockriga kanelbullar istället. 


I vår fina mustang!
Realityn av nedcababt
Bron över till Treasure Island
Vi ville hinna ut på stranden till solnedgången
Så häftiga moln!
Sen åt vi på denna fantastiska lilla resturang: Schrimpys blues bistro! Jag hittade det på tripadvisor och såg inte ut att vara mycket för världen utanför, men så trevligt & så jävla gott! Räksoppan till förrätt var fantastiskt och crab cakes:en likaså! Nomnomnom!
Kommentera inlägget här: