På återbesök i New York

Jag har haft två trötta dagar sedan jag kom hem från New York i tisdags morse med jobbet. 


NY bjöd på varmt väder (25 c) och sol vilket var hur skönt som helst. 
Vi stannar ju bara i ca 24 timmar och samma kväll som vi kom åkte jag över till Manhattan för att träffa min barndomsvän Jasmine, som flyttade dit med sin fru i höstas. 

Hon gav mig en noggran vägbeskrivning (tycker deras tunnelbanesystem är något märkligt fortfarande) och vi möttes nära Bryant Park för en drink på Spyglass baren.


En djävulskt dyr drink vart det. Såklart dom kan ta betalt uppe på en skybar i NY😂
Med Jasmine 😄
Sen gick vi till Bryant Park
I Bryant Park är det tydligen movie night varje måndag. Just när vi var där spelade något band i väntan på att filmen skulle börja. Riktig mysig grej tycker jag :)
24c , jo jag tackar 😄
Jag älskar mexikanskt så Jasmine tog mig till Mexicue, som låg bara något kvarter från Bryant park. Där åt jag en supergod burrito och en taco 😋. Det var så trevligt att träffa Jasse också & prata om livet!
Jag sov som en stock dom sex timmarna jag lyckades sova, och sen blev det frukostdejt med kollegan Fjóla på hotellet.
Mumsig frulle innan vi tog path train in till Manhattan igen...
AHHH!!!! Om ni inte känner igen byggnaden vet jag inte vilka ni är😄😂. Jag älskar vänner och var riktigt coolt att iaf få stå utanför detta hus, även om dom lär ha spelat in allt annat någon annanstans.
Vi gick sedan upp på the High line, som förut bestod av tågräls och tåg, men som numera är ombyggd till ett mysigt promenadstråk.
Fjóla har även bott i Korea och pratade koreanska (hur coolt?) och visade mig "Korea town", som egentligen bara är en gata. Vart så imponerad när hon kunde läsa av skyltarna. Själv får jag nöja mig att kunna två språk, förvisso rätt bra ändå. 😄
En liten Panorama bild
Å här var jag innan avfärd hemåt! Jag förstår inte varför jag har varit ovanligt jetleggad efter denna flight som "bara" består av 6h tidsskillnad. I morgon bitti ska jag upp 04.30(😭) och på söndag väntar Chicago! Önskar er alla en trevlig helg!