Att försöka hinna med min träning

Jag har de senaste åren fått in ganska så regelbunden träning i mitt oregelbundna liv, vilket har gjort att jag har en grundstark-nivå, som ibland går upp och ibland dippar den. 

Mitt mål är att träna minst tre pass i veckan och allt annat är en bonus. Jag tycker inte tre pass låter mycket alls, men ibland kan det vara så jäkla svårt att få till. Börjar jag till exempel 05 och jobbar 12 timmar, då är jag inte alltför pigg på att ta mig till gymmet på kvällen, särskilt inte eftersom jag ofta har Urax också. Så allt beror egentligen på hur schemat är. 

Men jag mår verkligen bra av att träna och jag har en del mål som jag strävar efter, men då krävs det att jag får in lite fler pass. Det krånglar tyvärr litegrann för mig sen mitt fitness 25 seven som var närmast mig lades ned, så nu måste jag åka fem stationer med tunnelbanan för att komma till närmsta. Ibland när tiden är knapp så gör det inte saken bättre att ha en restid till gymmet. Därför har jag funderat ett tag på att även skaffa kort på Puls & Träning som bokstavligen talet ligger två minuter ifrån mig. 
Månadskostnaden för de båda gymkorten är det som har stoppat mig hittills, även fast jag vet att det kommer vara värt det ändå.


Nu har jag tränat tre dagar i rad vilket det oftast blir, till följt av flera dagar med paus pga jobb eller andra fritidsaktiviteter. Jag har även kört nu i över en vecka att jag inte får fika/unna mig någonting (förutom alkoholen under helgen😂) . Jag är en riktigt gottegris och fikar gärna bullar, glass, chips, choklad you name it. Så nio dagar utan någonting är stort för min del😄. Det har gått förvånansvärt bra också... peppar peppar
Igår var jag förresten på Skönhetsbaren på Söder och färgade mina bryn och fransar samt permanentade fransarna och vart helnöjd. Gjorde även det förra sommaren och det är så skönt att slippa mascara! Resultatet håller mellan 3-6 veckor och tyvärr höll mitt inte så länge sist, men vi provade att ha fixeringen lite längre denna gång så hoppas på ett långt resultat!