Los Angeles ☀️💫 (bildbomb)

Hemma igen efter 50 h i Los Angeles!
Tänk att det var mitt andra hem 2016 (flög dit jämt kändes det som. Var där 17 gr typ). Sist var i april & vi har tyvärr bytt hotell från Marina del Rey vid Venice till närmare flygplatsen. Stället är off och inte speciellt roligt. Men nu när vi hade längre stopp gjorde det inte så mycket för man hann iväg på äventyr ändå. 

Det var ett halvår sedan jag sist flög långt såvar  precis på håret att jag fick en långtur nu (man behöver flyga på en flygtyp minst en gång var 6e månad för att behålla certet). 
Väl framme var vi en del i crew:et som tog en uber till Manhattan beach där vi precis hann se solnedgången, för att sedan äta hamburgare vid stranden. Vi landade på deras julafton så fanns inte så mycket som var öppet. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter middagen åkte vi förbi Candy cane lane som är några kvarter nära LAX flygplats där alla hus har gått bananas med julpyntning. Sååå mysigt haha! Älskar sånt😍.

(null)

(null)

(null)
Efter att ha varit vaken i 24 tvärslocknade jag. 
Följande morgon försökte jag och kollegan Olivia hyra bil, men efter två timmar av köer & kaos (hej juldagen) gav vi upp, utan fick istället skjuts av några andra kollegor till Abbot Kinney road. En supermysig "hipster" gata nära Venice. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Där åt vi frukost på mitt favoritställe: Butcher’s daughter. 

(null)


(null)

När vi var mätta & belåtna gick vi ut på Venice beach. 
Som jag har saknat att promenera där! Det är rätt sunkigt, mycket uteliggare & man känner weed doften konstant. Men, jag gillar området & stämningen. Den breda stranden, vågorna och palmerna gör ju väldigt mycket också.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Cirka 18 c i solen också, riktigt skönt!
Vi gick till Santa Monica & gick runt vid Pacific park.
(null)

(null)

(null)

(null)
Jag & Olivia. Sån skön tjej! 😊

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
3rd street promenade. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Sedan åt vi middag på mitt L.A stammis ställe: Blue Plate taco! Fantastiskt gott!
(null)

(null)

(null)
Och sedan frukost nästa dag på hotellet innan det var dags att flyga hem!

(null)

Det var ett perfekt jobbstopp. Jag har gjort mycket i LA & ville tillbaka till mina gamla kvarter och bara njuta av standard sakerna, och Olivia hade inget emot det. Vi hade sjukt roligt och detta kommer jag verkligen sakna när jag slutar flyga helt. Det är något särskilt med detta. 
Det här var ju förmodligen min sista L.A tur, så vem vet när jag kommer tillbaka nästa gång. 

Nu har det tagit lite på krafterna att komma tillbaka med sömnen, och sen åker jag till NY den 2/1 med jobbet. Förmodligen sista långturen ever. Konstigt.