En inte helt pigg Urre

(null)

(null)

(null)
Jag var beyond trött när jag (till min glädje) fick sluta plugget redan vid 13 istället för 16.30. Ringde pappa på dirr & sa att han inte behövde gå någon långis med hundarna utan jag kunde göra det. 
Helt lobotimerad åkte jag hem för att hinna gå ut med dom medan det fortfarande var ljust ute. Det var inte förrän i slutet på promenaden som jag började kvickna till, och efter det tvingade jag mig iväg ill gymmet där jag lyckades tagga till & fick ett bra pass med marklyft & skivstångsrodd. 

Har sedan varit förbi Bagarmossens djursjukhus för att köpa "id foder" till Urax. Han är inte hundra, stackaren. Förutom att kapseln där sporren satt förut går upp ofta & blöder, så har han tappat aptiten & är dålig i magen var & varannan dag. Detta svindyra foder ska vara riktigt skonsamt för magn & jag hoppas verkligen det hjälper. Urax har alltid bra aptit annars så märker direkt att något inte stämmer. ❤️
(Han går för övrigt koppelpromenader , alternativt lös i lugn takt för att inte skada sporren). 

Hoppas han snart blir sitt vanliga muppiga jag😊💕. Nu ska jag sova, i morgon väntar "tillsättning" av sin egna skyddsmask. Vi ska få gå in i ett rum med tårgas så hoppas verkligen min mask håller tätt😂.


(null)
Luke I’m your father -vibes 😂
Kommentera inlägget här: