Julafton 🌲🌟

Hoppas ni alla har haft en sådan julafton som ni önskat er😊. Jag är nu på väg till Arlanda för att flyga till L.A med jobbet. Lite trött är jag men ska bli spännande med en långtur, var ett halvår sedan sist. Insett att jag har jobbat julafton eller juldagen de senaste tre åren. Får se om jag lyckas få en helt ledig jul nästa år, eller om jag då står i tullfiltret någonstans 😅.

I söndags åkte jag & Loke ned till min mamma i Gnesta, för att fira jul med henne, hennes man Lars-Åke och min pappa. Jag är så van att mina föräldrar är så goda vänner och firar jul (och annat) tillsammans att jag inte ens regerar på att det är väldigt lyckosamt. 

I två dagar åt vi en massa gott som mamma gjorde (mycket vilt då Lars-Åke nyligen skjutit hjort), och en massa kex med ostar, choklad, pepparkakor & allt som hör julen till. 😊

Jag gick en långpromenad med Loke på söndagen men fick sällskap av mamma på julafton, då gick vi en mil i strålande sol & snö! Kan inte minnas den kombinationen när det både fanns snö & sol på julafton i Stockholm senast ?
(null)
Pappa & Loke❤️😊.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Julaftonsmorgon.

(null)

(null)

(null)

(null)
Efter den mysiga middagen så körde jag hem för att packa det sista till L.A. Pappa ska ta hand om Lokes dagarna jag är borta. Första gången jag är borta mer än ett dygn ifrån honom. 

(null)
Mysig liten jul. Men känns så konstigt att vara i Kärrstugan utan Urax. Jag hade varsin julscarf till dom i år... Ursh det är så jäkla jobbigt det här. Saknar honom så mycket. Så trots att mitt humör inte var på topp i år vart det ändå mysigt. 
Lokes första jul med oss iaf och han sprider så mycket glädje 💕
Kram på er. 

Kommentera inlägget här: