När livet rullar på trots allt.

När hela ens värld rasar så är det både jobbigt och bra att resten av världen ändå fortsätter leva sina liv. 
Jobbigt, för att man själv är så ledsen och vill bara pausa hela livet.
Bra, för att man ändå lite smått måste hålla sig igång vilket ändå har hjälpt mig att stundtals tänka på annat. 

Som att två dagar efter att Urax gick bort så var jag med min grupp i klassen på studiebesök hos Kustbevakningen. Jag fick själv köra stridsbåt; åka ut till vikingaön Birka och lära mig en massa nytt och skratta en del. 

(null)
Ute på Birka, Sveriges första huvudstad som övergavs cirka år 900. 

(null)
(Uppkonstruerade hus givetvis). 
(null)

(null)

(null)

Och förra lördagen skulle jag ju ha min årliga glöggfest men ställde in den. Däremot bjöd jag över några nära vänner för middag för att ändå få umgås med vänner & ha en trevlig kväll. Rawaz lagade en fantastisk paella och jag bakade saffranssockerkaka och så spelade vi sällskapsspel till sent. 

(null)
❤️

(null)
Rawaz har fått en julkalender med olika presenter varje dag under december. En av dagarna (samma dag som U gick bort) var tanken att han skulle få en liten överrasknignsdejt, så gjorde slag i saken i tisdags och tog han till Kungsträdgården där vi hyrde skridskor och åkte runt😊. Väldigt mysigt och juligt även fast man kände sig rätt nöjd efter 30 min. Rawaz tyckte sedan  att vi skulle äta på Koh Phangang så det blev en väldigt mysig & välbehövlig kväll. 

(null)
I onsdags fick Rawaz ryck att han ville äta julbord och bjöd över Jimmy & Lisa på ett spontant julbord (älskar att ha dom som grannar). Supergott & megsmysigt.

(null)

(null)
I fredags efter att jag gick på jullov med utbildningen, så mötte jag upp Maja & Ramona för en tre timmars långpromenad. Ramona stannade sedan kvar och vi åt tacos och julbakade. 

(null)
Jag tog även ett extra arbetspass igår då jag prompt behöver pengar, och för att det kändes skönt att vara sysselsatt (Rawaz åkte till sina föräldrar i torsdags och vi kommer inte synas på åtta dagar). 

(null)
Så blev en tripp till Alicante där jag fick gå Higher (ställföreträdande kabinchef). Roligt att jag fortfarande kan göra det fast jag är timmis (har behållit alla mina kvalifikationer som jag hade som fastanställd). 

(null)
Jag hade med mig fika till crewet för hem från Alicante hade vi bara fyra pax vilket är rekord för min del😂. Private jet liksom. 

När jag är ledsen så brukar jag hålla mig sysselsatt. Sorgen kommer ändå komma men jag klarar inte av att bara sitta och deppa ihop totalt (dom tillfällena kommer ju som sagt också). Att umgås med vänner, träna och hålla igång räddar mig. Nu börjar jag äntligen få tillbaka aptiten också (åt typ ingenting de första dagarna). 
Jag får bara ta det som det kommer. Nu idag åker jag ned till Gnesta för att fira jul, och på juldagen flyger jag till Los Angeles för jobb. 

Så nu har jag den närmsta veckan fylld med aktiviteter. 

Jag önskar er alla en god jul med nära och kära. Be kind to one another. 💓 Kommentera inlägget här: