New York is always a good idea

Hej hopp i värmen! Herreguuud vad jag svettades i natt, fick panik hemma hos Rawaz & hämtade kylda vattenflaskor & la dom på mig! Sedan började det åska så väggarna nästan skramlade och Urax blev rädd, stackren. Han har blivit oerhört mycket bättre på sin ljudrädsla, men detta var en ovanligt hög åska rakt ovanför oss ... 

Iaf, jag har nu semester i lite mer än 2 v och har nu flugit min sista tur som heltitdsanställd på 100%! När jag kommer tillbaka senare i augsuti är jag timmis och kommer jobba betydligt mindre. Kan inte beskriva hur skönt det känns! 

Det händer så mycket spännande de närmsta veckorna så det nästan känns lite "overwelming" för att låta swenglish. 
Nämligen: 
*På tisdag åker jag & Rawaz iväg först åtta dagar till Nice följt av fem dagar i Budapest. 
 * Han ska även flytta in(!!!) hos mig. Stort!
* Rawaz 30 års fest. 
* Utbildningen på Tullen börjar.
* Jag ska ha en hund på prov hos oss i september. Klickar vi så kommer han få stanna hos oss. Mer om han när det väl blir av. 

Så som ni ser är det mycket & just nu håller jag på att rensa här hemma för att göra plats åt Rawaz, som hyr ut sin lägenhet i stan. Jag hade gärna bott på Kungsholmen men jag bor 20m2 större så det var inte så mycket diskussion om vart vi skulle bo. 

Tänkte iaf slänga in lite bilder från New York där jag var onsdag/torsdag med jobbet!

(null)
En liten selfie ombord :)

(null)
Regnet låg i luften men det var oerhört varmt och kvavt, precis som här hemma. Vyn ärändå  alltid slående vacker. 

(null)
Jag tog färjan även till Pier 11 för att sedan åka buss upp till East village där jag mötte upp min barndomsvän Jasmine! Hon är gift med en amerikanska och har bott där de senaste åren, så vi försöker träffas när jag väl är där!

Hon kommer alltid med roliga idéer på vad vi kan hitta på, så nu var vi först på takbaren Mr Purple & drack dyra drinkar som kostar lika mycket som en måltid 😂.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi tog en uber en liten bit till den irländska baren Paddy’s för att se hennes kollega Eddie spela på en open mic night. Vi drack några öl innan Eddie körde sina två låtar. Väldigt trevlig liten bar och tillställning. Sånt borde det finnas mer av i Sverige tycker jag!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Empire state buildning. 

Jag sov som en gris efteråt på vårt crewhotell i Jersey men vaknade som vanligt väldigt tidigt. Skrev då till Jasmine och hon föreslog att vi skulle äta frukost vid 14e gatan på Hollywood diner. 

Sagt & gjort, jag tog path train dit och mötte henne. 

(null)
Klassiska amerikanska pannkakor med sirap är ju ett måste 😊. 

(null)
Väldigt mysigt att träffas och prata munnarna varma! Fint med vänner som man träffar sällan men som man alltid har så mycket att prata om när man väl ses. Vi har alltid haft en relation där vi har setts ett par gånger per år och verkligen haft kvalitetstid, men inte hörts så mycket där i mellan. Häftigt sånt där ändå.

(null)Hon skulle sedan iväg och jobba, så jag promenerade upp till 33e gatan innan jag sedan åkte tillbaka till Jersey. Hemresan gick bra men var oerhört trött de sista timmarna.  Sen när jag kom hem i fredags & sovit några timmar var jag oerhört groggy och jetleggad, fifan. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hoppas jag får åka till New York även som timmis så detta inte var sista gången! 

Väl hemma i fredags åkte jag & Ravve till Solsidan igen för att bada och chilla lite: 

(null)

(null)

Igår rensade vi en massa & åkte på kvällen ned till Gnesta för att lämna lite grejer till mamma och passade på att stanna på härlig middag:

(null)
Jag satt till 23.30 med shorts & linne utan att frysa, och det fanns inte en enda mygga. Helt unikt ! 

Nej nu måste jag fortsätta rensa här hemma, alldeles för lång paus 
Kommentera inlägget här: