Veckan i bilder

God morgon! Blir ytterligare "veckan i bilder" då jag är dålig numera på att uppdatera kontinuerligt. Blir bara när jag känner för det istället😊. 

Måndag: plugg följt av lydnadskurs på kvällen för Anne Dahlin. 1,5 h flyger alltid förbi!

(null)

(null)
Jag hann med 4 träningspass förra veckan vilket känns riktigt roligt. Det kommer bli mer planering exakt när jag ska träna med start nästa vecka då jag då kommer börja vara på plats i skolan mån-fre 08-16.30. Då försvinner friheten att kunna träna dagtid. Och då jag har hundaktiviteter måndag och tisdagkvällar så försvinner ju lite dagar. Blir kanske att träna ons & Tors, sen lör & sön. 
Vi får se helt enkelt 😊

(null)
Torsdag: Rawaz åkte iväg till Nya Zeeland i två veckor och jag kommer verkligen sakna honom! (Och hans matlagning😂). 
På kvällen åkte jag hem till Mange för tacos med han och Nisse. Blir alltid en rolig kväll med dom två! Nisse har jag ju känt sen konfirmationen och Mange kom väl in i bilden för kanske 10 år sedan?  

(null)
Fredag: efter att ha klarat båda proven om narkotika och doping drog jag iväg med hundarna på en härlig promis med Maja och henens gäng i Gömmaren. Solen tittade äntligen fram efter att ha gömt sig i nästan två veckor. Fan vad glad jag blir av vackert väder!

(null)

På kvällen kom Malin & Lisa över för tjejkväll!😊❤️

(null)

(null)

(null)
Vi firade att Malin har fått nytt jobb och kvällen blev rätt så "stökig". Lisa gick väl vid midnatt medan jag och Malle satt uppe till 04.30😂. Jisses, var helt slut hela lördagen men fan så roligt det var. Vi hade ballonger, konfetti och lysande armband. Vi gick all in liksom, fast på en "lugn" tjejkväll. 
Legendariskt! 🌟😃

Lördag: Jag var jäkligt bakis när klockan ringde vid tio, efter att som sagt ha somnat vid 05 efter alldeles för mycket vin och bubbel. Men det var bara att kravla sig upp, dricka kaffe, göra en desperat insats med smink, för att sedan möta upp Lisa och Jimmy och gå till Hammarby sjöstad, där det vankades brunch som Fredrik och Moa hade bjudit in till. 😅


(null)
Brunchen var på restaurangen Göteborg, som ligger fint vid kanalen i Sjöstan.

(null)

(null)

(null)
Medan de andra skålade i champagne och åt råbiff eller liknande, så åt jag egg Benedict och drack starkt kaffe😂. 

(null)


(null)
Bryggkaffet byttes sedan ut till cappuccino till efterrätten. 😋

Resten av dagen tog jag det lugnare och spenderade hela lördagkvällen i soffan kollandes på youtube. Jag orkade inte göra någonting utan var bara helt slut. 
I vanliga fall får jag ångest av att vara själv en helgkväll, men behövde återhämta mig efter en aktiv vecka. 😊

Idag är jag på plats i plugget för att höra på en föreläsning om narkotika. Ska bli riktigt spännande!

Kommentera inlägget här: