Bday !😄🌟

Jag blir så oerhört frustrerad när jag har skrivit ett lååångt inlägg med massa bilder & den laggade appen & allt försvann! 
Jag hade sammanfattat hela veckan & har nu ingen lust att skriva alls... blir aldrig lika bra & utformat vid tillfälle två. 
Men, gör ett litet kortare försök. 


I onsdags fyllde jag 28 år (vart tar åren vägen?)! Betyder det att jag bara har två år kvar innan man blir vuxen på riktigt? (När man var ung så tänkte man att man var vuxen på riktigt när man fyller 20, sen när man väl blev 20 tänkte man 25, och vid 25 tänkte man 30. Så när jag väl är 30 kanske 35 är åldern man är vuxen på riktigt?😂). 
Jag har iaf lite vuxenpoäng vid det här laget: sambo, parkeringsplats & påbörjat en utbildning till ett jobb som jag med stor sannolikhet kan jobba på hela livet ut om jag så önskar. Jag brukar ju alltid ha åldersnoja  men i år har det faktiskt inte känns alltför farligt... skönt nog.

På födelsedagsmorgonen väckte Rawaz mig (jag sov faktiskt, åren är väl förbi när man spänt låg vaken medan mamma fixade frukostbrickan) med tårta & kaffe, innan han skulle iväg för att jobba.

(null)

På dagen var jag hemma och pluggade, och väl på kvällen kom Lisa, Jimmy och Ramona över på middag. Ramona och jag delar födelsedag så var supermysigt att hon ville fira den med mig! 
Vi åt tacos, drack champagne och åt tårta. Så enkelt, men så gott!

(null)
Rawaz min alltså 😂. 
(null)
Ett år skiljer det mellan oss. Underbar vän! 

(null)
Eftersom det vart spontant att Ramona kom över på middag hade Rawaz lite ångest för tårtan😂. 
Det var sjukt god med färska hallon i! Hade med mig resten av tårtan till plugget dagen efter & delade med mig, en uppskattad gest.

Supertrevlig kväll! Nu ska jag käka middag så blir det mer uppdatering senare om resten av denna härliga vecka!