Firandet av R❤️

För en vecka sedan fyllde min underbara Rawaz 31 år! Förra året slog han ju på stort firande med hyrning utav Lemon bar, men i år hade han sagt  att han inte hade tid eller ork att dra ihop någonting. Så på hans själva födelsedag bestämde jag mig för att ha ett intimt litet firande (det var en måndag och jag jobbade 06-15). 
När jag väl kom hem så bjöd jag honom och hans syster på hemmalagade hamburgare och systern hade köpt med sig tårta från Vetekatten. 
Tyvärr blev tårtan lite sargad på tunnelbanan till oss så den såg inte alltför vacker ut🤣. Dock smakade den himmel! 

(null)

(null)
Ja ni ser ju hur sargad tårtan hade blivit haha!🤣 ( Pappa kom även över för fikat).

Sen i fredags bjöd jag ut Rawaz på restaurang. Jag hade gjort en gedigen research och hade till slut valt Belgobaren moules & beer på Freys hotell. Jag valde den för att jag vet att han älskar belgisk öl och moules frits sen han bodde i Belgien. 
Jag vart dock besviken när vi först kom in på stället. Det var verkligen litet och precis bredvid hotellets reception och vi var först de enda gästerna... inte alls så som jag hade tänkt mig. Jag vill ju att det ska vara livat även om det gärna får vara intimt. Så det kändes lite misslyckat men det blev väldigt trevligt och det kom lite fler gäster allt eftersom. Maten var också väldigt god😊.

(null)

 I hemlighet hade jag planerat med en del vänner om ett överraskningsfirande av Rawaz på Brasserie Balzac på Odengatan, så efte middagen började vi gå mot Balzac och jag pekade på lite olika barer som jag berättade att vi skulle gå till under kvällen, allt för att han skulle bli förvirrad. 
Väl inne på Balzac undrade jag vart alla vänner hade tagit vägen, men de gömde sig bakom en pelare och hoppade fram & överraskade Rawaz rejält!😊 

Det vart väldigt lyckat och jag är glad att jag lyckades få ihop 10 personer. 

(null)
Lisa, Malin & Jennifer. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
😂. Jimmy och Max, tänk att jag har känt som enda sen gymnasiet. Eller inte för att det är så konstigt egentligen, men att det är 13 år sedan vi gick samtidigt i skolan (de gick i trean när jag gick i ettan) är fan sjukt. Vart tar åter vägen?

Det vart en trevlig kväll för Ravve, om äninte  alltför  sen då jag dels var dödstrött och dels för att vi skulle upp tidigt för att gå på bröllop. Tack alla vänner som kunde komma och fira!