En helg av utgångar & Bastille

Oh så fort de lediga dagarna går!
I fredags var jag alldeles nervös efter provet då det inte hade känts bra och jag gick bara runt i ett virrvarr i väntan på att det skulle rättas. När det sedan visade sig att jag hade klarat det vart jag sååå lättad & kunde verkligen börja njuta av helgen!

Vid 18 tiden var jag på salongen My derma vid St Eriksplan, där SASkollegan & vännen Helena hade ett supertrevligt mingelevent på hennes salong. Älskar drivna tjejer som starter eget! Träffade många gamla kollegor där, och vi drack skumpa, åt snittar & jag bokade in mig för en ansiktsbehandling i mars. 
(null)
Fina Helena!

Sen på kvällen blev det en spontan utgång med Rawaz & hans vänner. Först hamburgare på Barrels för att sedan dra till Noah & Chow för öl. 

(null)
Jag gillar att jag ser ut att vara typ 12 år på den här bilden. Inte undra på att jag blev leggad på systemet häromdagen😂.

(null)

I lördags började vi kvällen med att äta indiskt hos Lisa & Jimmy, för att fira Lisas kombinerade examen & födelsedagsfest! Vi kunde inte stanna så länge då vi skulle på konsert, men ett par timmar hann vi med.

Sedan drog vi till Annexet för att se Bastille
och Lewis Capaldi som var förband. Vi såg ju Bastille i somras på festivalen i Budapest, när dom spelade innan Mumford & sons & vi tyckte dom var riktigt grymma live. Så sen dess har vi börjat spela deras låtar här hemma & vi ville se dom igen nu när vi kunde fler låtar. 
Dom gjorde oss inte besvikna och sångaren Dan Smith har en fantastiskt bra röst!

(null)

(null)

(null)
Jag tycker det är lite jobbigt med ståplats, iaf den 1,5 h innan huvudakten drar igång. Det är jobbigt att bara stå still, i värmen, med massa folk runt omkring sig, utan något att dricka (ville inte köpa en flaska för 40kr där de ska ta ifrån en korken så man måste stå & hålla i den hela tiden...)
Men när det väl drog igång så var det roligt!

Efteråt åkte vi till Kungsholmen och favoritbaren Lemon där vi mötte upp Lisa & ett stort gäng. Sån rolig kväll😃.

(null)

(null)

(null)

(null)

Å igår mådde jag förvånansvärt bra! Blev en långpromis på Kungsholmen & sedan myskväll hemma med god mat & semlor 😊.
Nu ska jag plugga vidare & ikväll är det sista tillfället på lydnadskursen för Anne Dahlin som jag & Loke har gått på i totalt 14 v. 
Vad ska vi nu göra på måndagskvällar?