25 h i New York med R❤️

Igår kom vi hem från New York, och jag har haft tidernas jetlag! Måste nog bero på att jag knappt flyger långt längre? Att jag  inte är van att behöva dygna såhär? 
Jag sov först fyra timmar på förmiddagen och sedan sov jag 16(!) timmar tills idag!🤣 Nytt rekord för min del. Hade dock pillat i mig lite mediciner då jag kände av halsont igår, så kanske vart en kombo?

Aja, jag tror att denna långtur till NY kan ha varit min sista långtur på SAS. Man ska aldrig säga aldrig, men på måndag börjar plugget igen & det är nästan omöjligt att få till tre dagar ledigt från plugget för att kunna ha en långtur, när skolan kräver fokus mån-fre. 
Jag tänkte iaf att detta var min sista, så får vi se.

Himla kul iaf att Rawaz kunde följa med mig!😊
Vi var en skön besättning dit och flighten  över gick riktigt bra.

(null)

Väl framme på hotellet bytte vi om & åkte över till Manhattan. 
(null)
Underbart namn 😂 (vi gick ej in där). 

(null)
Istället tog vi en öl på Groove där livemusik spelades. Men efter en öl drog vi vidare; 25 h i NY kräver sin tidsplanering!

(null)

(null)
Vi åkte enda upp till 125e gatan i Harlem för att äta på Red rooster

(null)

(null)

(null)

(null)
Rawaz hade pratat om att vi skulle äta där sen vi började träffas. Väldigt coolt ställe med "häftiga" människor. (Gud nu låter jag som kusinen från landet, men förstår ni vad jag menar? Alla hade häftiga (dock en del galna) kläder. Massa stil & swag helt enkelt. Det är tydligen en svensk som äger stället. Ni vet säkert vem, jag är sämst på svenska kockkändisar🤣.

(null)

(null)

(null)

(null)
Sedan åkte vi till McGee’s - baren som inspirerade How I met your mother baren! 

(null)

(null)

(null)
Kul ställe att ha besökt. Fanns vissa likheter men det är nog främst ingången skulle jag vilka säga, och några bås. Men ändå najs att ha varit där. Gillar man mycket sprit i sina drinkar så är det stället man ska gå till🙈. 

Sen åkte vi hem, trötta av jetlag. Jag är inte förtjust i NY’s tunnelbana: den låter sjukt mycket, gammal & ofräsch & tar lång tid. Men alternativet med taxi är ju uteslutet så man får vackert sitta & vänta. 

(null)
Morgonen efter åt vi frukost på hotellet med Manhattan skyline som utsikt!

(null)

Efter det åkte vi över till Manhattan igen:
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
The plaza hotel.

(null)
Vi gick in på Public Library, häftig byggnad!

(null)

(null)

(null)
Promenad i Central Park. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Tillbaka i Jersey blev det lunch på 5 guys. Sjukt gott.... 2.000 kalorier i ett bräde. Hello beach 2019.

(null)

(null)

(null)

(null)

Senare på eftermiddagen var det dags att åka hem. Vi snackade om att kanske åka hit i sommar i en vecka, så man hinner se lite mer av stan. För det finns onekligen mycket att se och att göra här. Synd bara att dollarn är så hög, eller att svenska kronan är så svag. 
Kommentera inlägget här: