Lite försenat årsresumé av 2018

Jag brukar alltid skriva en liten "årskrönika" över det gångna året i slutet på december, men av olika anledningar blev det inte av. Så här kommer en kortare version som jag skrev på min IG:

(null)


Hösten 2017 mådde jag riktigt dåligt & bestämde mig att 2018 skulle bli förändringarnas år. I januari sökte jag till Tullverket, och genomgick en lång antagningsprocess & i slutet av april fick jag beskedet att jag kom in! En riktig milstolpe, då jag har haft jobbet som tullinspektör i baktankarna i tio års tid.

Utbildningen innehåller allt möjligt men jag är framförallt riktigt tacksam över min klass som är fylld av fantastiska människor!

 I augusti hände allt: jag blev för första gången i mitt liv sambo(❤️), jag började utbildningen och i samma veva så flyttade Loke hem till mig på prov. 

Efter 7 v köpte jag honom & jag är så glad & tacksam att han kom in i mitt liv vid denna tidpunkt. Han är mysig, full av liv & behöver mycket träning både mentalt som fysiskt. Jag ser verkligen fram emot att utvecklas med honom & att komma ut på tävlingsbanorna nästa år😊. I augusti gick jag även ned på timme på SAS efter 5 år som heltid. Jag älskar att komma & "gästspela" på jobbet men 2019 blir mitt sista år i luften, det börjar tyvärr bli svårt att parera det med utbildningen. 

Jag har haft lite svårt ändå denna höst, för helt plötsligt satt jag med allt jag ville ha (sambo, till hund, utbildningen) och då fick jag nästan som en tomhet. Vad nu då? Från att ha flängt 24/7 till att vara hemma jämt. 

Men jag börjar komma in i "mitt nya liv/tempo" & börjar trivas med det med 😊. Jag älskar att vara sambo & Rawaz är världens bästa kille. Punkt. Han gör mig så himla glad. När jag mår som sämst så är han där & lyfter mig. ❤️

Övrigt i år: lite resor blev det, till Thailand, Israel, Franska rivieran, Monaco & Budapest! (Samt St Petersburg & USA med jobbet).

I höst kom jag & Rawaz igång ordentligt med gymträning & avslutar året med att dra 85 kg i marklyft. Ser fram emot att utvecklas mer & bli starkare.

Året har verkligen varit bra med mycket förändringar! Det värsta är utan tvekan att jag kommer gå in i ett nytt år utan min älskade Urax. Att han fick domen cancer och att jag behövde ta bort honom samma dag... drar åt i halsen direkt. Helt fruktansvärt sorgligt & orättvist alltihop. Kommer ta lång tid för mig att komma över det.

Välkommen 2019!Litet utplock av bilder från året:


(null)

Från Rawaz 30 års fest på Lemon.
(null)
Från ett stopp i St Petersburg - otroligt vacker stad!

(null)
När vi såg Bastille & Mumford  & sons på Sziget festivalen i Budapest. Vi ska se båda banden igen i år när dom kommer till Stockholm. 
(null)
När vi tog en drink i en skybar (som man åkte upp i) på festivalen. 

(null)

Lite annorlunda från flygvärdinne uniformen. 

(null)


Från en gårdsfest.


(null)


(null)
Sommarsemester på franska rivieran!

(null)
... på en takbar i Budapest. 

(null)

(null)
 
(null)

(null)
Chicago. 

(null)
Det blev många turer med Filles båt i sommar. Vilken magisk sommar det ändå var😍.
(null)
❤️

(null)
I april åkte vi till Israel vilket var en riktig häftig resa. Här i Jerusalem! 

(null)
I januari/feb var jag i Phuket och hälsade på Tina i Kamala. Fick bo på hennes hotell och det var sååå najs. Förutom att jag brände mig fullständigt första dagen. Har fortfarande inpräntade bikinimärken på ryggen. 

(null)
Koh yao Yoi. 

(null)
Tel aviv beachfront.

Blev bara bilder från sommaren och resor insåg jag nu. Det som jag gillar mest😊. 
Kommentera inlägget här: