Fullt upp!

Hallåååj i stugan! 
Blir sjukt långa glapp här i mellan vilket inte är meningen, men mina dagar i mars går verkligen i ett. 
Jag har haft praktisk skola måndag-fredag hela mars (utom en vecka) och jobbat sju dagar på SAS, vilket betyder att jag bara har haft fyra lediga dagar denna månad. 😅
Ni förstår att det inte finns så mycket tid för annat. 
Då har jag ändå försökt gymma (tagit nytt personbästa i marklyft på 92.5 kg)  och träna Loke i den mån jag kan. 

Utbildningen är ju verkligen i sitt slutskede och de senaste två veckorna har varit galet intensiva. Hade en vecka med intensiv bilkörning (manövergård, Gillingebana etc), samt en vecka med spaning både till fots och med bil. Det har varit roligt och oerhört lärorikt men jisses vad slut jag har varit på kvällarna. Under hela kör-veckan hade jag nog huvudvärk varje kväll.😅

(null)
Nu är jag på väg hem efter en lång dag med tur/retur Malta. 
Jag har även idag sagt upp mig och kommer ha min sista dag på SAS i slutet av april. Jag har som det ser ut nu bara tre dagar kvar i luften och det är med blandade känslor jag ser på detta. Det kommer vara oerhört skönt - verkligen! Meeeeen jag kommer ändå sakna det. Särskilt alla fantastiska kollegor som krigar i luften varje dag, som kämpar, skrattar och gråter tillsammans. Finns nog få arbetsplatser som är så speciella som flyget. Man får ett särskilt band på något vis😊. 

Men det är dags för nya äventyr och i morgon börjar slutövningarna på Tullen. På fredag tar vi en slags examen och på måndag börjar aspiranten! 
Helt sjukt hur fort tiden kan gå ändå ... 
Så denna vecka gäller det att gå all in och fokusera till 100!

Annars då? 
Har avslutat agilitykursen med Loke och han har gjort fantastiska förbättringar på bara dessa 5 tillfällen. Det ska bli så spännande att se vart vi tar oss i framtiden!

(null)
Idag var jag och Rawaz och Lokis på Djurgården och myste i vårsolen.

(null)

(null)

(null)
Förra helgen var jag ett dygn hos mamma i Gnesta (hade inte sett henne sen i julas!) och det var så mysigt. Jag fick träffa hennes kattungar, äta våfflor och gå härlig långpromenad i den vackra skogen. Perfekt dygn!

(null)
Våfflor i växthuset. 

(null)
Sixten & Sally😍. 

(null)

(null)
Tur att jag inte har en matblogg för denna bild är bara tragisk🤣. Men ville ändå visa en fantastisk hemmagjord wannabe cheesecake som jag och Rawaz bjöd Jimmy & Lisa på igår. 
Vi hade själva blivit servade det i fredags, när vi var på parmiddag hos Lovisa & Robin. Så gott & lätt så till & med jag kan göra det😃.

Nu är jag strax hemma, ska fixa & förbereda inför morgon dagen. 
Önska mig lycka till denna vecka ;)