Superfin Bday 💫

Halloj! 
I torsdags fyllde jag hela 29 år... helt sjukt egentligen. Har alltid tyckt att det låter så vuxet, är jag där nu?😅

Rawaz var borta på jobb hela födelsedagen och jag var ledig. Jag vaknade upp till fina grattismedelanden på sociala medier, och sedan åkte jag till Kista för att träna agility med Ramona som också fyller år den 26e! 
Så vi hade födelsedags-agility i perfekt höstväder!

(null)
Åt först proteinpannkakor! 
(null)
Sen fika & träning med Ramona!

(null)
Efter träningen  åkte jag och mötte upp Nattie och hennes hund Elton för att gå en långpromenad i Gömmaren. Nattie hade varit supergullig och bakat både bröd och kakor som vi satt och åt på en klippa. Helt perfekt.

(null)

(null)

(null)
Efter att jag och Loke hade varit ute i sex timmar kom jag hem bara för att duscha & byta om. Sen åkte vi in till Södermalm för att äta middag med mamma & pappa på Lokes bar, en riktigt prisvärd kvarterskrog där även hunden får vara med. Lustigt också att restaurangen heter Loke... 

(null)

(null)

En väldigt trevlig afton må jag säga!
På fredagen så var både jag och Rawaz lediga, så han tog med mig till Sthlm brunch club där han bjöd mig på en riktig braklunch.


(null)

(null)

(null)
HAR NI SKÅDAT NÅGON SÅ MAKABERT? Nästan perverst!😂 En shake med kakor, vaniljglass, grädde och en freakin’ munk på toppen! Hela dagsintaget i en shake, vad mer kan man begära?

Efteråt bjöd Rawaz mig på dagbio där vi var dom enda gästerna i hela salongen! Vi såg Toy story 4 - en otroligt rolig film som jag verkligen kan rekommendera. Älskar animerat, det finns så mycket vuxenhumor i dom!

På vägen hem stannade vi till vid Skrapan och Himmelen för ett glas!

(null)

Tack fina Rawaz för en härlig dag🥰. 

På kvällen var jag på 10 års reunion med gymnasieklassen på Pinchos på Norrmalm. Vi var 16 st som kunde komma och de flesta hade jag inte sett sen studenten. Var så lustigt att catcha upp tio år, samt prata lite gamla minnen som på något vis inte känns som tio år sedan. Även om jag har hunnit med väldigt mycket på dessa tio år, samt så har man ju förändrat sig.
Det var iaf en riktigt trevlig kväll och jag var rätt mör när klockan ringde vid 06 på lördagen för att jobba mina sista pass på aspiranten. 

(null)

Hade två riktigt bra födelsedags-firanden! Tack alla för fina grattis, värmer en gammal dams hjärta 😉.

Nu är jag 20 år med 9 års erfarenhet.